Gratis teater under höstlovet!

Tack vare stöd från Umeå Fritid kan vi på Ögonblicksteatern spela gratis för barn och unga under höstlovet. Måndag och tisdag vecka 44 har ni möjlighet att se Vilka är ni? klockan 13.00. Speldatum har du här till höger! Fler aktiviteter under höstlovsveckan hittar du på handerpalovet

Vilka är ni?

En både allvarlig och humoristisk föreställning som genom att rikta blicken mot naturen försöker förstå vad det egentligen innebär att vara människa.

Vilka är ni? Föder ni levande ungar? Är ni vakna om natten eller på dagen? Vad äter ni till frukost? Kan ni flyga? Sjunger ni? Hur håller ni värmen när ni fryser? Sover ni nära varandra eller var för sig? Kan ni se i mörkret? Bestämmer alla lika mycket när ni leker tillsammans? Har ni svans? Hur långa är era rötter? Är ni fullvuxna eller blir ni hela tiden större? Hur höga kan ni bli? Tar ni hand om dom som är sjuka eller låter ni dem vara ensamma? Vad händer med er när ni dör? Är ni rädda för att bli fångade? Är ni rädda för att inte få vara med? Är ni rädda för dem ni inte känner? Är ni farliga för varandra?

Vad kan djur- och växtvärlden lära oss om vår mänsklighet? Vem finns till för vem? Varför har människan en sådan särställning idag? Vem tittar på vem i teaterrummet? Vem spelar en roll och vem gör det inte? Och vad händer egentligen när vi väntar på att något ska börja?

 29/10 kl. 13:00 Vilka är ni? - Gratis för dig från 7 år!

30/10 kl. 13.00 Vilka är ni? - Gratis för dig från 7 år

Biljettinformation

Som du kan se ovan är föreställningstillfällena gratis för barn och unga! För att göra en bokning till dessa - ring oss på 090 - 14 00 14. Eller mejla till info@ogonblicksteatern.se

Skriv föreställningsdatum, tid, hur många du vill boka till, i vilket namn och ditt telefonnummer. 

Biljetter

2018-10-29 kl 13:00
Ögonblicksteatern

2018-10-30 kl 13:00
Ögonblicksteatern

Sponsorer