Föreställningen Nu, nu, nu! produceras! Premiär i höst

Just nu producerar vi vår nya föreställning Nu, nu, nu! för barn 4-6 år. Följ oss på Instagram och Facebook (ogonblicksteataern) för att se uppdateringar över hur vi jobbar med en produktion fram till premiär!

Nu, nu, nu!
En hyllning till den ofyllda tiden

Robin blir alltid hämtad sist av alla på fritids. Inte en kotte är kvar efter halv fem, men Robins pappa jobbar alltid så sent att hämtningen inte blir av förrän efter klockan sex. Så mycket tid som ska fyllas jämt och ständigt, men hur då? “Vad ska vi göra med all den här dötiden” brukar pappa säga när de väntar på bussen. ”Vi har inte tid!”, kan han också säga. Men vad menar han? Tid har väl alla alltid runt omkring sig. Särskilt den tid som inte är planerad…som den tid som är Robins alldeles egna fritidstid. Pedagogen Sasha har tid, som varken försvinner eller skyndas. Tid som bara finns, och som bara de styr över. Tillsammans skapar 6-åriga Robin och pedagogen Sasha olika tidsrymder och möjliga vägar till att förstå och använda tiden. 

Nu, nu nu! är en interaktiv och skrattig föreställning som undersöker tid ur ett oändligt och på samma gång ändlöst perspektiv. Idé för manus, musik och koncept till föreställningen har tagits fram under workshopdagar tillsammans med barn 4-6 år. Material att jobba vidare med i förskolan eller skolan medföljer bokning.

Premiär 27 september 2024!

Föregående
Föregående

ANNONS: ÖGONBLICKSTEATERN SÖKER NY VERKSAMHETSLEDARE SAMT NY PRODUCENT!

Nästa
Nästa

Smått och Gott är tillbaka!